Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 iunie 2011

1.

   9-10 ani. Acum, eu invatam jocul mamei si tatei, pe prietenele mele. Prima cu care am incercat a fost cea mai buna prietena din copilarie. Regurile erau aceleasi, gesturile si atingerile, aceleasi. Nu constientizam nici o clipa ceea ce faceam.
    Vara imi petreceam vacanta la bunici. Acolo am cunoscut alte fete, partenere de "joaca". Cu una din ele stiu ca ma acundeam in podul grajdului. Luam o patura si ne asezam pe paie, jocul cu papusile era inlocuit de altu. Cu ele, nu am indraznit sa ma dezbrac, simteam furnicaturile, frecandu-ne imbracate una de alta.
    Acum deja imi faceam propriile "victime". Imi amintesc cum prietene ale mamei mele, veneau cu copii lor, baieti si fete cu 3-4 ani mai mici ca mine si ii supuneam acelorasi comportament. Ciudat e faptul ca niciodata unul din acesti copii nu a povestit parintilor, asa cum nici eu nu am facut. De mici avem un instinct in a asocia intimitatea, sexul(organele genitale) cu rusinea, tabuul. Unul din acesti copii, acum are in jur de 15 ani, e vecin de palier si sunt momente cand il intalnesc si-mi amintesc acest episod. Dupa atata timp ma jenez, stiind ca in memoria lui s-a pastrat acea etapa. Am marcat copii, printr-un joc , normal si totusi rusinos. Am facut.o fara sa realizez ce fac, fara sa stiu ca poate avea urmari....eram copii...